Meryl Streeps stjernespækkede Golden Globe-aften blev forstyrret af Mariah Carey

Meryl Streeps stjernespækkede Golden Globe-aften blev forstyrret af Mariah Carey
Meryl Streep ankom til Golden Globes-uddelingen med aktivist Ai-jen Poo. (Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Kender du den akavede situation, når man kommer tilbage fra badeværelset, og så har en eller anden bitch taget din plads ved det fedeste bord til festen? Enten skal man være en rigtig pernitten party pooper og bede vedkommende om at skride eller også er man tvunget til at sætte sig ved børnebordet. For plads-tyven kan det ligeledes være akavet, når man finder ud af, man har taget festens æresgæsts stol. Den type møde havde Mariah Carey og Meryl Streep til weekendens Golden Globe-uddeling.

Men de to godmothers i hver sin branche tacklede situationen med forventelig ynde: Streep satte sig bare på Careys skød – og kaldte hende efterfølgende spøgende en bitch hos Jimmy Kimmel, som du kan se herunder.

Mariah Carey delte historien med sine 20,3 millioner Twitter-følgere.

Man kan til gengæld ikke bebrejde Mariah Carey for at sætte sig ved lige netop det bord. Foruden Steven Spielberg sad Streeps kollega fra ‘The Post’ Tom Hanks også med ved bordet og han viste tidligt på aftenen gode bordmanerer, da han hentede martinis til hele bordet.

Med Meryl Streeps prishistorik må hun efterhånden være indforstået med, at den slags situationer opstår til uddelinger. I hvert fald har hun i Jimmy Kimmels quiz været til så mange Oscar-uddelinger alene, at hun har mere end almindeligt svært ved at nævne hvilke 20 film, hun har været nomineret for.

Læs også: Meryl Streep tager bladet fra munden om Dustin Hoffman i ‘Kramer mod Kramer’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af