Robert De Niro omdanner Meryl Streep-præsentation til ét langt Donald Trump-diss

Robert De Niro omdanner Meryl Streep-præsentation til ét langt Donald Trump-diss
Robert De Niro og Meryl Streep til National Board of Review 2018. (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Egentlig skulle Robert De Niro bare præsentere Meryl Streep til den årlige National Board of Review-prisuddeling i forgårs, men De Niro udnyttede muligheden og Streeps aktuelle film ‘The Post’ til at slæbe den siddende amerikanske præsident Donald Trump gennem sølet.

I talen, der desværre ikke findes på video, da National Board of Review-uddelingen ikke bliver vist på tv, kalder han eksempelvis Donald Trump for »et fucking fjols« og »jerkoff-in-chief«. Det starter ellers meget uskyldigt med en anekdote om Tom Hanks og en volleyball, men drejer meget hurtigt over på parallellerne fra ‘The Post’ til i dag.

»Det var fascinerende at se ‘The Post’. Historien fandt sted for næstne 50 år siden, men der er mange paralleller til i dag, tydeligvis. Da historien fandt sted led Donald Trump af [i gåseøjne, red.] “hælsporer”. I dag lider verden under virkelighedens Donald Trump. […] Den her fucking idiot er præsident. Det er ‘Kejserens Nye Klæder’. Den her fyr er et fucking fjols«, sagde De Niro blandt andet, inden han benytter den nuværende situation til at hylde ‘The Post’ for dens portræt af journalister.

»Vores regering i dag har med tilskyndelse fra vores baby-in-chief, vores jerkoff-in-chief som jeg kalder ham, sat pressen under angreb, latterliggjort den ved at forsøge at miskreditere den gennem utilstedelige angreb og løgne. Og igen, præcis som i 1971, udmærker pressen sig selv med modig, spændende journalistik«, sagde han desuden.

Det er ikke første gang, Bobby De Niro taler dunder mod præsidenten med en indignation, som kun Bobby De Niro besidder. I en genial PSA-video fra 2016 har han eksempelvis mere end almindeligt svært ved at skjule sin harme over for Donald Trump.

Du kan læse hele den svidende tale herunder, hvor det trods alt også lykkes ham at få præsenteret Meryl Streep.

Læs også: Rasende Robert De Niro leverer sønderlemmende karaktermord på Donald Trump

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af