Robert Downey Jr. hadede tilsyneladende Hugh Grant: »Han ville slå mig ihjel«

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Selvom Hugh Grants kejtede charme kan afvæbne de fleste, er der skuespillerkolleger, der hader ham. Det mener han i hvert fald selv, hvis man skal tro et interview han for nylig lavede med People. Her røber han, hvad han mener om forskellige skuespillere, som han tidligere har arbejdet sammen med. Han siger om Robert Downey Jr., som han arbejdede sammen med på ‘Restoration’ fra 1995:

»Han hadede mig. Vi lavede en film, der hed ‘Restoration’ og han kiggede på mig én gang og ville slå mig ihjel,« siger han blandt andet.

Det er altid lidt svært at vurdere, om Hugh Grant egentlig mener det eller det er den ærkebritiske ironi, der taler, men et tweet fra Robert Downey Jr. lader til at bekræfte, at der har været kold luft mellem de to.

Så alt lader altså til at være vand under broen og et levn fra Robert Downey Jr.’s lidt mindre stabile præ-‘Iron Man’-dage.

Du kan se hele interviewdelen i klippet øverst i artiklen og få svar på, hvad Grant i øvrigt mener om Meryl Streep, Renee Zellweger og Robin Williams.

Læs også: Florence: Meryl Streep og Hugh Grant redder sentimentalt drama om indbildsk sangfugl

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af