Genial video krydser ’Call Me By Your Name’ og Arnold Schwarzenegger

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Instruktør Luca Guadagnino og skuespillerne Timothée Chalamet og Armie Hammer har allerede teaset en mulig fortsættelse til deres smukke hit ’Call Me By Your Name’. Det viser sig imidlertid, at der allerede eksisterer en åndelig fortsættelse i ’Twins’ med Arnold Schwarzenegger og Danny DeVito.

Det er ’Funny Or Die’, som har uploadet et imponerende velkomponeret mashup af ’Call Me By Your Name’ og Ivan Reitmans 30 år gamle komedie, der med titlen ’Call Me By Your Twins’ kaster en helt ny poesi over Arnolds Schwarzeneggers skuespil.

Man skulle ellers tro, at Arnolds bøffer i de fintfølende og distingverede rammer ville være som en elefant i et glashus. Men især takket være Sufjans Stevens skrøbelige toner og ordene fra Michael Stuhlbargs vise far fremstår den østrigske kæmpe som blot en perfektioneret udgave af Armie Hammers adonisfigur, Oliver.

Man køber den og klasker sig på låret på samme tid, når Stuhlbarg konstaterer, at »what you two had, had everything and nothing to do with intelligence«. Videoen lægger endda op til en lettere besynderlig opfølger med lidt lån fra Reitman, Schwarzenegger og DeVitos senere fællesprojekt, ‘Junior’.

Læs også: Den smukkeste slutning på en film meget, meget længe

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af