’It Follows’-instruktør er endelig tilbage – se første trailer til den psykedeliske ’Under the Silver Lake’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

David Robert Mitchell skræmte for et par år siden millioner af letlevende teenagere (og de fleste andre) fra vid og sans med sin stemningfyldte kønssygdomsallegori ’It Follows’. En øjeblikkelig gyserklassiker var født. Mitchells næste træk oven på gennembruddet går – ud fra den første trailer – i helt andre retninger.

’Under the Silver Lake’ er titlen på hans længe ventede tredje film. Den har Andrew Garfield i den altoverskyggende hovedrolle som den udslukte 33-årige Sam, hvis livsmod stiger, da drømmekvinden Sarah, spillet af stortalentet Riley Keough, stiger op fra hans swimming pool. Desværre for Sam forsvinder Sarah sporløst, og en trippy jagt på tværs af Los Angeles sættes i gang.

Filmen beskrives som en feberdrøm af en neo-noir med et spraglet karaktergalleri, der består af alt fra hundemordere og glitter-popgrupper til hjemløse guruer og skyggefulde milliardærer. David Robert Mitchell skulle særligt have ladet sig inspirere af genrens to mesterværker fra 70’erne, nemlig Robert Altmans absurd komiske ’The Long Goodbye’ og Roman Polanskis mere traditionsbundne neo-noir ’Chinatown’.

’Under the Silver Lake’ har amerikansk premiere den 22. juni, men det er ikke usandsynligt, at den allerede får verdenspremiere under Cannes Film Festival i maj.

Læs også: Anmeldelse af ‘It Follows’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af