‘Lady og Vagabonden’ bliver til liveaction-film

‘Lady og Vagabonden’ bliver til liveaction-film
'Lady og Vagabonden'

Spaghetti bolognese med overdimensionerede computerskabte kødboller? Scenariet er ikke utænkeligt, eftersom det er kommet frem, at Disney har udset sig ’Lady og Vagabonden’ fra 1955 som næste i rækken af animationsklassikere som udgangspunkt for et live action-fix.

Ifølge The Hollywood Reporter skal Charlie Bean (‘The Lego Ninjago Movie’) instruere, hvad der beskrives som et live action/CGI-remake af ’Lady og Vagabonden’.

Den vil være i stil med Jon Favreaus ’Junglebogen’ og den kommende ’The Lion King’, hvor de storforelskede hunde er computerskabte, mens man kan forvente skuespillere af kød og blod i menneskeroller.

Den romantiske historie om den bedårende cockerspaniel og det frække gadekryds vil lande direkte på Disneys storstilede streaming-platform, som fra 2019 indleder den ventede brugerkamp med Netflix. Planen er, at mellem fire og seks film årligt får eksklusiv premiere på streamingtjenesten.

Udover at skulle gense den berømte restaurantscene med ’Bella Notte’ og spaghettikys i et nyt og mere realismesøgende lys er den mest besynderlige detalje ved live action-remaket, at det skrives af mumblecore-koryfæet Andrew Bujalski, der stod bag subgenrens gennembrud med ‘Funny Ha Ha’ og ‘Mutual Appreciation’.

Læs også: Beyoncé skal lægge stemme til ‘Løvernes konge’-remake

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af