Masser af sværd og sandaler i traileren til Netflix’ serie-storsatsning ‘Troy: Fall of a City’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Netflix har længe haft svært ved at hamle op med en værdig konkurrent i den episke genre til HBO’s megasucces ‘Game of Thrones’, men nu forsøger streamingtjenesten igen, denne gang med den BBC-co-producerede ‘Troy: Fall of a Legend’, hvis trailer nu er landet.

Serien finder sted omkring den trojanske krig for over 3000 år siden, og kredser om Helen og Paris, hvis turbulente kærlighedsforhold sætter en kædereaktion i gang, der truer med at splitte deres familier og ødelægge byen Troja. Hvis det lyder bekendt, er det fordi, det sådan cirka er samme storyline som Wolfgang Petersen-filmen ‘Troy’ fra 2004 med Brad Pitt i hovedrollen.

Anmeldelserne af de første afsnit, som allerede har haft premiere på BBC i England i februar, lader til at være primært positive, hvis man er til episke dramaer, krig, kærlighed og action a la ‘Vikings’, ‘Marco Polo’ og, ja, ‘Game of Thrones’.

‘Troy: Fall of a Legend’ kommer på Netflix 6. april.

Læs også: Engang var Netflix Irma – nu er de Netto

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af