Se Millie Bobby Brown og kæresten i sød duet på Instagram

Se Millie Bobby Brown og kæresten i sød duet på Instagram
Millie Bobby Brown. (Foto: Astrid Stawiarz/Getty Images)

Millie Bobby Brown har ved tidligere lejligheder demonstreret et vist uimodståeligt flair for at spytte rim i Jimmy Fallons ’Tonight Show’, men på Instagram viser ’Stranger Things’-stjernen, at hun også har en blødere musikalsk side.

Søndag aften amerikansk tid postede Brown et klip, hvori hun og kæresten Jacob Satoriu synger en af hans sange sammen, mens Satoriu spiller guitar til – skudt med et ’autentisk’ 90’er-hjemmevideo-look for en ekstra dosis romantiseret nostalgisk finesse.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

15-årige Satoriu opnåede for et par år tilbage internetberømmelse med en række lip-sync videoer på musical.ly, og sidste år udgav han sin første LP, ’The Last Text’.

Han og Millie Bobby Brown skulle have datet siden efteråret, og at dømme efter parrets smittende søde kemi i klippet her, har kærligheden gode kår. Som man siger om turtelduer i naturen: The couple that sings together, stays together …

Læs også: Stop med at seksualisere 13-årige Millie Bobby Brown

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af