Steven Spielberg lægger pres på Peter Jackson: »Tintin er ikke død!«

Steven Spielberg lægger pres på Peter Jackson: »Tintin er ikke død!«
'Tintin: Enhjørningens hemmelighed'

I 2011 bragte Steven Spielberg tegneserietegneren Hergés elskede figur Tintin til det store lærred med motion capture-filmen ’Tintin: Enhjørningens hemmelighed’. Det skulle være startskuddet til en trilogi, hvor ingen ringere end ’Lord of the Rings’-instruktøren Peter Jackson skulle overtage faklen til anden del.

Kun få pip og påskud er kommet i årenes løb om den planlagte opfølger.

Nu maner Spielberg dog selv en hver tvivl til jorden ved at udtale, at Peter Jackson skam snart er i fuld gang med forberedelserne til næste kapitel i fortællingen om den verdensomrejsende opklarer med det drengede look og de uortodokse følgesvende Kaptajn Haddock og hunden Terry.

»Peter Jackson bliver nødt til at lave anden del. Normalt, hvis alt går vel, vil han snart begynde arbejdet på manuskriptet. Da det tager to års animationsarbejde på filmen, regner jeg ikke med, at den kommer ud før om mindst yderligere tre år. Men Peter holder fast. Tintin er ikke død!«, har Steven Spielberg afsløret for det franske magasin Premiere.

Peter Jackson, der var medproducer på den første Tintin-film, så sig efterfølgende booket i flere år som instruktør på ’Hobitten’-trilogien. Til gengæld er der i den nærmeste fremtid ikke noget større projekt, som holder newzealænderen fra at tage udfordringen op fra sin adventure-glade instruktørfælle Spielberg.

Ideen er, at man ligesom med ’Tintin: Enhjørningens hemmelighed’ vil samle flere historier i én, hvor der i den kommende film er tale om ’De syv krystalkugler’ og ’Soltemplet’, som i de oprindelige hæfter i forvejen dannede en mindre seriel fortælling om professor Tournesols forsvinden hos Inka-folket.

Det vides endnu ikke, om Jamie Bell og Andy Serkis vender tilbage med stemme og kropsbevægelser som Tintin og Haddock.

Læs også: Bekræftet: Peter Jackson instruerer ’Tintin’-film

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af