Tømmermændsramt Oscar-vært Jimmy Kimmel fortæller om hotdogkanoner og en pinlig mor blandt publikum

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Dagen efter Oscar-showet og nattens efterfest var vært Jimmy Kimmel tilbage i sit eget late night-talkshow ’Jimmy Kimmel Live!’. Og her lagde han selvfølgelig ud med at snakke om gårsdagens værtsskab.

Han fortalte blandt andet, at hans mor havde været yderst pinlig undervejs. Hun havde bagt små Oscar-cookies, som hun delte ud blandt folk i salen – blandt andet til Steven Spielberg, som høfligt spiste sin kage.

Den famøse vandscooter, som blev givet til den korteste takketale, skulle selvfølgelig også nævnes. Da der var tale om en rigtig konkurrence, skulle der være styr på forløbet, så flere personer var specifikt ansat til at tage tid på aftenens taler. Vandscooter og resort-ophold gik som bekendt til ’Phantom Thread’s kostumedesigner Mark Bridges.

Til slut kom Kimmel ind på de hotdogkanoner, som Armie Hammer og Ansel Elgort fyrede af mod et intetanende biografpublikum som en del af showet, idet mange efterfølgende har spurgt, hvor de kan købes henne. Kimmel måtte skuffende fortælle, at de var blevet speciellavet til årets Oscar-show.

Læs også: Jimmy Kimmels Oscar-åbning havde MeToo, sidste års fuckup og en vandscooter i centrum

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af