’Saturday Night Live’ bød på absurd stjerneparade i sæsonfinalen

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det skortede ikke på Hollywood-stjerner i sæsonens sidste omgang ’Saturday Night Live’.

Aftenens vært, Tina Fey, indledte løjerne med at tage spørgsmål fra publikum, og det var ikke hvem som helst, der sendte fingeren mod loftet. Jerry Seinfeld var den første til at tage ordet, hvorefter Benedict Cumberbatch, Chris Rock, Robert De Niro, Fred Armisen, Anne Hathaway og Donald Glover bad om skærmtid.

Senere traskede Tracy Morgan ned til Fey på scenen.

Der var tale om et seriøst skud metakomik, hvor stjernerne udfordrede sketchprogrammets udvikling i de seneste år. Seinfeld spurgte for eksempel Fey, om showet ikke skulle skære lidt ned på antallet af cameo-optrædener.

Cumberbatch og Rock klagede omvendt over, at dele af castet består af relativt ukendte navne, mens Robert De Niro nervøst spurgte, om makeuppen fik ham til at ligne Robert Mueller, som han netop havde spillet i åbningssketchen. »Det kan være mit store gennembrud«, forklarede han.

Se Feys monolog ovenfor.

 

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af