Se traileren til ‘Profeten’-instruktørs første amerikanske film – med Joaquin Phoenix og Jake Gyllenhaal

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Franske Jacques Audiard har opbygget en position som en af Europas største instruktører med film som ‘Profeten’, ‘Smagen af rust og ben’ og Guldpalmevinderen ‘Dheepan’.

Nu kaster han sig ud på dybt vand med sin første amerikanske film, ‘The Sisters Brothers’, og han har allieret sig med to af de absolut hotteste mandlige skuespilnavne, der arbejder i Hollywood i disse år: Joaquin Phoenix og Jake Gyllenhaal, der flankeres af ingen ringere end John C. Reilly og Riz Ahmed.

Phoenix og Reilly spiller to søskende-lejemordere, der i 1851 får til opgave at rejse fra Oregon City til San Francisco for at myrde en kemiker (Ahmed), der har stjålet fra deres chef. Gyllenhaal spiller en mand, der hjælper dem med at spore kemikeren, men missionen går ikke som planlagt, da de opdager, hvad kemikeren brygger på.

Historien bygger på en bog af samme navn fra 2011, og som traileren veloplagt antyder, er det en sort westernkomedie, hvilket er nyt territorium for den normalt så alvorstunge Audiard. Vi er officielt spændte.

Læs også: Årtusindets 50 bedste udenlandske film

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af