Ny information om den kommende ’Ringenes herre’-serie – elskede karakterer vender tilbage

Ny information om den kommende ’Ringenes herre’-serie – elskede karakterer vender tilbage
Elijah Wood i Peter Jacksons 'Ringenes herre – Eventyret om ringen'.

Efter Amazon for et milliardbeløb erhvervede sig rettighederne til en seriefortolkning af J.R.R. Tolkiens ’Ringenes herre’-bøger har rygterne svirret. Der har således både været historier om, at Peter Jackson er involveret, og at Aragorn skal agere hovedpersonen. Nu kan Amazon Studios-bossen Jennifer Salke fortælle mere om projektet, der stadigvæk er tidligt i udviklingsprocessen.

I et større interview med Deadline siger hun blandt andet, at det fuldendte forfatterhold først blev hyret for en måned siden, hvorfor seriens præcise plottråde overhovedet ikke er udarbejdet endnu, ligesom en eller flere showrunnere heller ikke er blevet valgt.

»Jeg tror, vi kommer frem til en strategi i næste måned, og det kommer muligvis til at involvere en gruppe af forfattere. Der skal åbenlyst være nogen med ansvaret, men det involverer arvingerne og Peter Jackson, og der er en masse samtaler i gang«.

»Lige nu er vi midt i Peter Jackson-samtalerne. De går på, ’hvor meget vil du involveres? Hvor lidt?’ Jeg ved, der har været nogle diskussioner, og han har endda selv sagt nogle ting, men så vidt jeg ved, er det seneste, at vi bare snakker med ham om, hvor meget eller hvor lidt han vil involveres«.

Salke fortalte samtidig, at serien ikke overraskende vil inddrage karakterer fra Jacksons filmtrilogi, selvom hun ikke kunne nævne navne:

»Jeg tror godt, man kan sige, at vi ikke laver et remake af filmene, men vi starter heller ikke forfra. Så det vil være med karakterer, du elsker«, sagde hun og åbnede samtidig op for igen at optage i New Zealand:

»Jeg tror, vi kunne være i New Zealand. Jeg ved det ikke, men vi skal være et interessant sted, som kan give os nogle virkeligt autentiske locations, for vi vil have, at det skal se fantastisk ud. Der er ingen ambitionsbegrænsninger på dette projekt. Vi tager hen, hvor det kræves, for at få det til at ske«.

Jennifer Salke kunne desuden fortælle, at de ikke har flere ’Ringenes herre’-serier i støbeskeen, men i stedet laver »én stor serie«.

Læs også: Ian McKellen drømmer om at spille Gandalf igen i Amazons ’Ringenes herre’-serie

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af