Se Tom Hanks redde ‘Henry IV’-forestilling med morsom monolog efter ildebefindende blandt publikum

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Tom Hanks er ikke bare en dobbelt Oscar-vindende filmskuespiller, men også særdeles ferm på de skråbrædder. Og så er han fantastisk morsom.

Det beviste han for alvor i onsdags, da han reddede sin ‘Henry IV’-forestilling i Los Angeles fra massiv udvandring, efter et publikum besvimede og forestillingen måtte afbrydes, mens salen ventede på en ambulance.

I fuldt kostume og fortsat i rollen som monarken Fallstaff, som Hanks spiller i stykket, kastede skuespilleren sig ind på scenen, mens han råbte »kom tilbage med det samme«, ellers får du ingen »hjemmebryg i pausen«.

Det udviklede sig til en fem minutter lang improviseret monolog, der veloplagt svinede de publikummer, som allerede var på vej ud ad salen og dermed fornærmede »alle skuespillere og Shakespeare selv«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af