Skandaleramt Kevin Spacey er tilbage – se første trailer til ’Billionaire Boys Club’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Efter en lang række tidligere kollegaer og ansatte talte ud om Kevin Spaceys seksuelt krænkende adfærd, er det som bekendt gået godt og grundigt ned ad bakke for den to gange Oscar-vindende skuespiller, der i sidste minut blev fjernet og erstattet med Christopher Plummer i Ridley Scotts ’All the Money in the World’.

Selskabet bag James Cox’ ’Billionaire Boys Club’ har øjensynligt ikke haft råd til en lignende aktion, for et velkendt ansigt titter frem i filmens nye trailer.

Handlingen, som Cox har udarbejdet sammen med Captain Mauzner, foregår i Los Angeles i de tidlige 80’ere og følger en gruppe unge rigmandssønner, der igangsætter et storstilet svindelnummer, som skal gøre dem endnu rigere, men i stedet volder dem store problemer.

På rollelisten ses unge talenter som Ansel Elgort, Emma Roberts, Suki Waterhouse og Taron Egerton, men altså også Kevin Spacey, hvis navn nu synes yderst hæmmende for filmens succes.

’Billionaire Boys Club’ får amerikansk premiere til august, mens en eventuel dansk premiere svæver i det uvisse.

Læs også: Filmmester kritiserer Ridley Scott for Kevin Spacey-fyring

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af