Lena Headey fra ‘Game of Thrones’ blev »knust« af sviner fra journalist

Lena Headey fra ‘Game of Thrones’ blev »knust« af sviner fra journalist
Lena Headey som Cersei Lannister går The Walk of Shame i 'Game of Thrones'.

De fleste filmjournalister har været til stede ved pressekonferencer og rundbordsinterviews, hvor journalister fra mere eller mindre obskure medier har stillet dybt pinlige spørgsmål til de store stjerner: Det kan være alt fra date-forespørgsler til lange monologer, som aldrig udmunder i et faktisk spørgsmål.

Sjældnere er det, at journalisterne direkte sviner stjernerne til, men det var, hvad Lena Headey, især kendt som Cersei Lannister i ‘Game of Thrones’, oplevede under en såkaldt press junket, fortæller hun til programmet ‘Running Wild With Bear Grylls’.

»Man skal lave de der ting forud for alle prisshowene, hvor en stor gruppe folk interviewer dig. Jeg gik ind og var syv måneder gravid, og der var et helt rum journalister, og den her fyr rejste sig op, og han sagde, ‘øh, jeg vil bare sige, at du er meget skuffende i virkeligheden’«, fortæller hun.

Men ikke nok med det: Journalisten følte sig også kaldet til foran hele forsamlingen at kommentere Headeys rigtige hårfarve, der i modsætningen til den blonde glansrolle i ‘Game of Thrones’, er brun.

»Han sagde, ‘er det dit rigtige hår?’ Og jeg sagde ‘ja’, og så sagde han: ‘Parykken er meget bedre. Jeg kan godt lide dig som blond. Og jeg sagde, ‘okay’. Jeg var bare knust. Hvordan kan det være i orden at sige?«

Lena Headey fortæller i interviewet, at hun er »forfærdelig« i interviews, men det undskylder selvfølgelig på ingen måde opførslen fra den unavngivne journalist. Tør man håbe, at det kostede ham jobbet?

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af