Første billede fra ‘Terminator’ giver håb for franchisens fremtid

Første billede fra ‘Terminator’ giver håb for franchisens fremtid
Natalia Reyes, Mackenzie Davis og Linda Hamilton i den kommende 'Terminator'.

Hollywood har bøvlet med ‘Terminator’-franchisen i årevis med den seneste, ‘Genisys’, som et lavpunkt ifølge mange.

Men har den postapokalyptiske actionfortælling lært os noget, er det, at der altid er et spinkelt håb, hvor sort det end ser ud, og snart kommer så et nyt reboot af ‘Terminator’, som ifølge The Playlist faktisk skulle være i ånden af James Camerons originale to, mesterlige film.

Og første billede fra filmen, der blev offentliggjort i går, lover da også ganske godt. Linda Hamilton er tilbage i glansrollen som Sarah Connor og ser badass ud med militærvest og shotgun, mens Mackenzie Davis fra ‘Halt and Catch Fire’ ser tilsvarende rå ud i det, der efter lovende takter i ‘Blade Runner: 2049’ kan blive hendes store mainstream-gennembrud (men ok, koldt vand i blodet – ‘Genisys’ gjorde ikke meget for Emilia Clarkes filmkarriere). De flankeres af endnu et spændende ungt navn, Natalia Reyes, der er et nyt navn i Hollywood-regi, men allerede er en stjerne i hjemlandet Colombia.

Den kommende ‘Terminator’-film har endnu ingen titel, men får premiere 22. november næste år. I instruktørstolen sidder Tim Miller, der instruerede den første ‘Deadpool’ (og siden røg ud før toeren via uenighed med Ryan Reynolds).

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af