Johnny Depp benægter alle anklager i voldssag

Johnny Depp benægter alle anklager i voldssag
Johnny Depp. (Foto: Christopher Polk/Getty Images)

Tilbage i juli blev Johnny Depp sagsøgt for at have slået locationmanageren Greg Brooks på settet til ’City of Lies’. I kølvandet på søgsmålet blev filmens premiere aflyst af distributørerne. Søgsmålet er blot den seneste skandale i Depps karriere, der blev fuldstændigt hudflettet i et stort interview med Rolling Stone tilbage i juni.

Ifølge søgsmålet skulle Depp have hidset sig op på Brooks, da Brooks skulle fortælle, at dagens optagelser var afsluttede, selvom Depp ville tage en scene om: »Hvem fanden tror du, at du er?! Du skal ikke fortælle mig, hvad jeg skal og ikke skal!«, skulle Depp angiveligt have råbt, inden han slog Brooks i ribbenene. Efterfølgende skulle Depp have tilbudt Brooks 100.000 dollars for at slå tilbage, inden Depps bodyguards fik ham trukket væk.

Nu har The Wrap tilegnet sig nye juridiske dokumenter indgivet af Depps advokat, hvor anklagerne benægtes: »Handlingen, der sagsøges over, var fremprovokeret af sagsøgerens egen lovstridige og uretmæssige opførsel, i og med at sagsøgeren bevidst og ondsindet opildnede en stemning, der gjorde, at anklagede Depp frygtede for sin sikkerhed og, ud fra Depps observation, også frygtede for Brad Furmans (filmens instruktør, red.) sikkerhed«.

Dokumentet fortsætter med at forklare, hvordan eventuelle skader, der skete på Brooks, skyldtes hans »egen uforsigtighed, hensynsløshed og/eller forsømmelighed«.

Depps advokat har til The Wrap efterfølgende udtalt: »På trods af falske rapporter fra medierne, der påstår det modsatte, har Johnny Depp aldrig rørt personen, der sagsøger ham, som over et dusin vidner vil bekræfte. I et dokument indgivet til retten har vi afvist alle anklager og vil kæmpe imod disse falske beskyldninger«.

Læs også: Johnny Depps nedtur er en selvforskyldt Hollywood-tragedie med to miligram håb

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af