Seth Rogen undskylder for blackface-episode på kommende komedie

Seth Rogen undskylder for blackface-episode på kommende komedie
Seth Rogen. (Foto: Kevin Winter/GettyImages)

En afroamerikansk dreng blev sminket mørkere på settet af Seth Rogen og Evan Goldbergs kommende komedie ‘Good Boys’, kunne TMZ berette i går.

Ifølge mediet modtog produktionen flere klager, efter en stand-in for den 11-årige skuespiller Keith L. Williams blev malet i hovedet, så hans hud lignede Williams’ mørkere af slagsen mere. Begrundelsen lød først, at det var normal praksis i forbindelse med standins, men ifølge flere etablerede fotografer Indiewire har forelagt sagen, er det en usædvanlig procedure. Normalt vil man udligne hudfarveforskelle i lyssætning og kameraindstillinger.

Episoden, der associeres med den racistiske tradition for blackface, som i mange år herskede i amerikansk kultur, har nu fået Seth Rogen til at undskylde uforbeholdent.

»Jeg vil starte med at sige, at det her ikke burde være sket, og jeg er utroligt ked af, at det gjorde. Jeg vil ikke give undskyldninger for, hvorfor det skete. Jeg vil bare sige, at så snart jeg blev klar over det, sørgede jeg for, at vi satte en stopper for det – og jeg lover, at på alle projekter mit hold og jeg er involveret i vil vi tage enhver forholdsregel for at sikre os, at noget lignende ikke sker igen«, skriver han og fortsætter:

»Jeg er gået i dialog for at sikre mig, at jeg finder den bedste måde at gøre det på. Det pålægger mig at være proaktiv. At reagere er ikke nok«.

‘Good Boys’ handler om fire 12-årige, som pjækker fra skole for at tage på en mission for at reparere et ødelagt stykke legetøj. Den får premiere næste år.

 

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af