Den fulde trailer til ‘Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald’ introducerer et morderisk bæst – og meget mere Johnny Depp

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Something wicked this way comes!

Til november går turen tilbage til Hogwarts i ‘Fantastic Beasts and Where to Find Them: The Crimes of Grindelwald’, hvori Eddie Redmaynes biologiaficionado Newt Scamander står side om side med læremesteren Dumbledore i kampen mod den onde troldmand Grindelwald.

Den fulde trailer er netop landet, og hvis du syntes at sommerens teaser var et overflødighedshorn af godbidder, vil ovenstående give dig euforisk åndenødsbesvær. Universet tro sprudler billedsiden af den pureste visuelle magi, men det er skandaleombruste Johnny Depps skurk, der stjæler fokus som isblond psykopat med storhedsvanvid og et kompliceret forhold (kanske med et strejf af homoerotik?) til professor Jude Laws Dumbledore.

Endvidere får vi et yderst interessant glimt af et gammelt Harry Potter-bæst i form af slangen Nagini – og kvinden under hammen! – der som bekendt holdt Voldemort med selskab inden hun på bestialsk vis tog livet af en af romanuniversets mest skattede karakterer i sidste akt (ingen spoilers, hvis du hører til den 0,001 procent, der endnu ikke er up to date).

Newts allierede Tina Goldstein (Katherine Waterston), søsteren Queenie (Alison Sudol) og Jacob Kowalski (Dan Fogler) yder atter support på sidelinjen, mens Callum Turner spiller Newts storebror og Zoë Kravtiz’ legemliggør mystiske Leta Lestrange, vor helts tidligere bedsteveninde og skoleflirt.

Fans vil naturligvis kende pure blood-familien Lestrange som Voldemort-støtter, der senere i universet også kommer til at tælle Bellatrix Lestrange (spillet af Helena Bonham-Carter i ‘Harry Potter’-filmene). Men hvorvidt unge Leta allerede er tabt til mørket er endnu uvist.

Filmen har desuden den danske skuespiller David Sakurai på rollelisten som en af Grindelwalds håndlangere.

‘Fantastic Beasts and Where to Find Them: The Crimes of Grindelwald’ får premiere den 15. november.

Læs også: Premieren på Johnny Depps hiphop-film aflyses i kølvandet på voldssag

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af