Emma Stone forveksles med Emma Watson i underholdende ‘Billy on the Street’-video

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Komedieserien ‘Billy on the Street’, hvor komiker Billy Eichner hiver forskellige kendte rundt på gaden til hektiske interviews, er vendt tilbage efter et års pause. Hvor den før blev lavet til tv, kommer den nu i stedet som kortere episoder på Youtube.

Eichners første gæst i den nye sæson er Emma Stone, og samtaleemnet er: »Hvornår mon Emma Stone kommer på Instagram?«. Stone foretager sig egentlig ikke specielt meget andet end at reagere på den altid ivrige Eichner, hvis tempo overvælder de fleste.

Eichners hurtige, ligefremme og larmende interviewteknik er netop altid underholdende, da de forbipasserende bliver hylet ud af den. En tydeligvis forvirret mand svarer blandt andet ‘Harry Potter’, da han bliver spurgt om, hvilken Stone-præstation der er hans favorit. Det var vist nok en anden Emma, han tænkte på.

Stones manglende Instagram, og dermed også Boomerang, er også til stor forundring for de medvirkende. »Forestil dig at have ressourcerne til at lave en Boomerang, og så vælge ikke gøre det«, siger Eichner til en af de forbipasserende, der bliver forfærdet over Stones manglende Instagram: »Har du ikke Instagram? Hvorfor ikke? Hvordan holder du dig så opdateret på alle de nyeste ting?«. Stone ryster bare på hovedet og siger: »Jeg aner det ikke«.

Indslaget til trods er Stone i skrivende stund ikke kommet på Instagram.

Læs også: Jon Hamm og Billy Eichner tilbyder en trekant for en dollar i underholdende klip

Læs også: Det skal du streame i september – Ventet Netflix-serie med Jonah Hill og Emma Stone, Jim Carreys comeback og ’The Wire’-skabers opfølger

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af