Guillermo del Toro: ‘Better Call Saul’ er bedre end ‘Breaking Bad’

Guillermo del Toro: ‘Better Call Saul’ er bedre end ‘Breaking Bad’
Bob Odenkirk som Saul Goodman i 'Better Call Saul'.

AMC-serien ‘Better Call Saul’, der herhjemme kan ses på Netflix, havde en stor arv at løfte, da den kom frem i 2015 som spinoff på hæderkronede ‘Breaking Bad’. Spinoff-serien, der følger advokaten Jimmy McGill, som bliver til Saul Goodman (Bob Odenkirk), har efterhånden fået en god del anmelderros (vi gav selv den seneste, fjerde sæson fem stjerner), og blandt fanskaren befinder sig ingen ringere end Guillermo del Toro, der går så langt som at kalde den bedre end ‘Breaking Bad’.

Instruktøren bag film som ‘Pans Labyrint’ og ‘The Shape of Water’ skriver på Twitter, at hovedkarakteren McGills »moralske forfald er dybere og mere bevægende« i overgangen til den samvittighedsløse Goodman.

Del Toro sammenligner med ‘Breaking Bad’-hovedkarakteren Walter White (Bryan Cranston), hvis moralske forfald var mere ekstremt og havde større konsekvenser end den tilsvarende udvikling hos Goodman i ‘Better Call Saul’, hvor det kommer i små skridt og føles mere smertefuldt, mener instruktøren. Han tilføjer desuden, at nøglen til succesen er karakteren Kim (Rhea Seehorn), Goodmans tidligere kollega og love interest, samt et dysfunktionelt brødreforhold mellem Goodman og storebroren Chuck McGill (Michael McKean).

Netflix udgiver ugentligt et nyt afsnit af ‘Better Call Saul’s fjerde og nyeste sæson, der foreløbigt er udkommet med syv afsnit.

Læs også: ’Better Call Saul’ sæson 4: En blærerøvs radikale trumftog

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af