HBO brugte ekstreme metoder for at holde optagelserne af ‘Game of Thrones’-finalen hemmeligt

HBO brugte ekstreme metoder for at holde optagelserne af ‘Game of Thrones’-finalen hemmeligt
Sophie Turner i 'Game of Thrones'

Ottende og sidste sæson af ‘Game of Thrones’ løber over skærmen engang næste år, og på nuværende tidspunkt ved vi absolut intet om, hvad sæsonen kommer til at indeholde. Og det er der ifølge Sophie Turner, der spiller Sansa Stark, en meget god grund til. HBO brugte nemlig ekstreme metoder for at holde plottet hemmeligt, fortæller hun i et interview med Vulture.

»Vi kalder serien noget helt andet, når vi filmer den«, fortæller Turner. »Jeg tror, denne sæson blev kaldt ‘The Tree of Life’ eller sådan noget«, siger hun og fortæller, at skuespillernes navne også blev ændret på de daglige tidsplaner, så de heller intet afslørede.

»Vi filmede også falske scener. Og vi tog vores kostumer på i Kroatien, fordi vi vidste, at der var paparazzi i nærheden. Så brugte vi en halv dag på at lave ingenting«, forklarer Turner.

Mest radikalt er dog produktionens brug af, hvad Turner kalder ‘drone-dræbere’, et apparat primært brugt af politi til at skaffe uønskede droner af vejen. På settet til ‘Game of Thrones’ blev dronerne skudt ned, hvis de kom for tæt på produktionen: »Jeg ved ikke, hvordan det virker«, siger Turner. »Den skaber en slags kraftfelt omkring dronerne, der så bare styrter«.

Turner fortæller også, hvordan hun fordrev sin fritid på de mange opdagedage, som hun primært brugte sammen med Maisie Willams, der spiller Arya Stark: »Jeg ved ikke, om min publicist dræber mig for at sige det her. Vi røg os skæve, og så ville vi sidde i et badekar sammen og børste hinandens ansigter med makeup-børster. Det var sjovt«.

Læs også: ‘Game of Thrones’-turisme: Snart kan du besøge Westeros i virkeligheden

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af