Julia Roberts og Lucas Hedges er hjerteskærende som mor og søn i første trailer til ‘Ben Is Back’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Ben Is Back’ havde premiere på Toronto-festivalen i september, hvor den fik en noget blandet modtagelse. Kritikerne var dog enige om, at Julia Roberts og det unge stortalent Lucas Hedges (‘Manchester by the Sea’, ‘Three Billboards Outside Ebbing, Missouri’, ‘Lady Bird’) leverer sublime præstationer i rollerne som forpint mor og søn, og filmens første trailer taler i den grad for denne påstand med flere tårevædede mor-søn-scener.

Julemorgen dukker 19-årige Ben (Hedges) uden varsel op hjemme hos sin familie og moren Holly (Roberts), der rørt til tårer tager imod sin fortabte søn. Den glade genforeningsidyl varer dog ikke længe, da Bens fortid som stofmisbruger og forbindelse til det kriminelle miljø trænger sig på og truer med at trække sønnen tilbage i elendigheden, nærmest inden han overhovedet er trådt ind over dørmåtten.

Dramaet er skrevet og instrueret af Peter Hedges, der er bedst kendt for at have instrueret ‘Dan in Real Life’ og ‘The Odd Life of Timothy Green’ (og i øvrigt er Lucas Hedges’ far). Lucas Hedges spiller desuden en hovedrolle i et andet 2018-mor-søn-drama, nemlig ‘Boy Erased’, der til gengæld fik stor ros på årets Toronto filmfestival.

‘Ben Is Back’ får dansk biografpremiere 7. februar 2019.

Læs også: De 10 mest hypede film fra årets Toronto Film Festival

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af