‘Big Little Lies’ sæson 3? Næppe, siger Nicole Kidman

‘Big Little Lies’ sæson 3? Næppe, siger Nicole Kidman
Nicole Kidman i 'Big Little Lies'.

Selvom den længe ventede anden sæson af ‘Big Little Lies’ endnu ikke har haft premiere, forhindrer det ikke hovedrolleindehaver Nicole Kidman i at udtale sig om en potentiel sæson tre. Men at dømme ud fra hendes udtalelse skal man ikke regne med endnu en sæson af serien.

»Jeg tror simpelthen, det vil være for svært at samle holdet igen. Men vi ville elske at gøre det«, siger Kidman i et interview med Variety.

At holdet bag serien skulle være svært at samle, kan man nemt forestille sig, da castet byder på flere af Hollywoods største stjerner.

Første sæson af serien blev instrueret af Jean-Marc Vallée (‘Sharp Objects’) og havde Kidman, Reese Witherspoon, Shailene Woodley og Laura Dern i hovedrollerne.

Den skulle egentlig have været en enkeltstående miniserie, men en stor mængde succes og et stærkt samarbejde mellem seriens stjerner, hvoraf Kidman og Witherspoon også producerede, fik ændret planerne og sat en opfølger i søen

Sæson 2, der får premiere engang næste år, har ingen ringere end Meryl Streep som tilføjelse til rollelisten, mens instruktørtjansen er gået til Andrea Arnold (‘Fish Tank’, ‘American Honey’).

Streep var så vild med serien, at hun ikke engang skulle overtales til at medvirke i den nye sæson.

»[Streep] sagde: ‘Jeg går ud fra, at jeg bliver nødt til at arbejde sammen med jer nu’«, fortæller Kidman. »Og vi tænkte bare: ‘Hvad?’. Det var så meget, hun gerne ville være med«.

Læs også: Susanne Bier skal lave HBO-serie med Nicole Kidman

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af