Bare rolig, ‘Black Mirror’ sæson 5 er stadig nært forestående

Bare rolig, ‘Black Mirror’ sæson 5 er stadig nært forestående
Jesse Plemons i 'Black Mirror'-afsnittet 'USS Callister'.

I juleferien havde Charlie Brooker og Netflix premiere på den første ‘Black Mirror’-spillefilm, tilmed en interaktiv én af slagsen under titlen ‘Bandersnatch’.

Filmen fik premiere som en ferieoverraskelse til glæde for seriens mange fans, men samtidig har det skabt nogen forvirring: For hvad så med den nye ‘Black Mirror’-sæson, der også var blevet lovet? Er den nu udskudt?

Men bare rolig. Sæson 5 af Brookers tankevækkende sci-fi-serie er stadig nært forestående:

»Sæson 5 kommer senere i 2019, som tidligere annonceret«, bekræfter Netflix over for mediet Ars Technica.

Hvor længe vi skal vente i det nye år, vides dog endnu ikke. Ja, faktisk ved vi ikke meget mere om den kommende sæson. Ud over – hvilket heller ikke er uvæsentligt – at Charlie Brooker har varslet, at der kommer flere positive historier, end vi har været vant til.

»Vi laver flere optimistiske afsnit og historier, ud over blot dystopiske og negative af slagsen. Serien skal blive ved med at være interessant for os«, har serieskaberen udtalt til New York Times.

Måske sker denne udvikling i kølvandet på, at seriens vel nok mest optimistiske afsnit hidtil, ‘San Junipero’, blev modtaget som et af de bedste afsnit og sidste år vandt en Emmy.

Læs også: Anmeldelse af ‘Black Mirror: Bandersnatch’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af