Steven Spielberg har endelig fundet sin Maria til ‘West Side Story’-remake

Steven Spielberg har endelig fundet sin Maria til ‘West Side Story’-remake
Steven Spielberg til premiere på 'The Post' (Foto: Leigh Vogel/Getty Images)

Det står allerede klart, at den unge Ansel Elgort (‘The Fault in Our Stars’, ‘Baby Driver’) får æren af at spille hovedrollen som Tony i Steven Spielbergs kommende filmatisering af den legendariske musical ‘West Side Story’ fra 1957, der tidligere har været filmatiseret i 1961. Men at få besat rollen som Maria har længe været lidt af en udfordring.

Den Shakespeare-inspirerede musical tog hele verden med storm, da Tony og Maria i bedste Romeo og Julie-stil forelskede sig hovedkulds i hinanden på trods af deres vidt forskellige baggrunde i de to rivaliserende bander Jets og Sharks. Nu er Elgorts kommende dansemakker endelig fundet i den 17-årige Rachel Zegler, der skal spille Maria. Valget er faldet på den unge highschool-elev, efter filmholdet har afholdt auditions for mere end 30.000 håbefulde piger. ‘West Side Story’ bliver hendes filmdebut.

Det er samtidig blevet bekræftet, at Ariana DeBose og David Alvarez, der begge har Broadway-erfaring, skal spille henholdsvis Anita og Bernado, mens den erfarne teaterskuespiller Josh Andrés Rivera snupper rollen som Chino.

Ariana DeBose, David Alvarez, Josh Andrés Rivera og Rachel Zegler. (Foto: Fox)

I den originale historie er Maria og resten af Shark-banden fra Puerto Rico, og Spielbergs hold har ønsket at finde de helt rigtige skuespillere med latinamerikanske rødder. Da Rachel Zegler tilbage i januar sidste år opdagede, at de søgte en ung, latinamerikansk skuespillerinde, slog hun til med det samme.

»Jeg er så begejstret over at skulle spille Marias ikoniske rolle sammen med det her fantastiske cast«, siger hun til Deadline. »‘West Side Story’ var den første musical, jeg så, som havde en kvindelig, latinamerikansk hovedrolle. Som en colombiansk amerikaner er jeg beæret over at få mulighed for at spille en rolle, der betyder så meget for det latinamerikanske miljø«.

‘West Side Story’ bliver både produceret og instrueret af Steven Spielberg, og den kommer til at tage udgangspunkt i det originale musicalmanuskript fra 1957. Spielberg er dog en travl mand, som i øjeblikket også arbejder på ‘Indiana Jones 5’, der ventes at få premiere i 2020. Derfor må vi med al sandsynlighed vente et par år på gensynet med den ikoniske musicalfilm.

Læs også: Steven Spielbergs syv bedste film – og de tre værste

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af