’Killing Eve’ sæson 2 er på trapperne – se den første intense trailer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Indeholder spoilers for første sæson af ’Killing Eve’.

Det kunne næsten ikke være mere passende, at ’Killing Eve’ erklærer sin genkomst på Valentinsdag. Phoebe Waller-Bridges højspændte og sexede spionthriller-serie, der sidste år forførte både anmeldere og konkurrenter, vender tilbage den 7. april – og dømmer man ud fra den første trailer, har vi endnu en intens og uforudsigelig sæson i vente.

Villanelle er i live, og hun kæmper for at komme til kræfter oven på den dramatiske afslutning på sæson 1. Eve kæmper derimod stadig med sin besættelse af den forføreriske lejemorder – og den cirkulære katten efter musen-jagt sætter ind med fornyet intensitet.

En mystisk, melankolsk version af Robert Palmers kærlighedsklassiker ’Addicted to Love’ akkompagnerer traileren, som meget belejligt afsluttes lige inden ’love’: »Might as well face it, you’re addicted to …«. Har man set første sæson, kan man jo så passende selv afslutte linjen med enten love, lejemordere, Villanelle eller Sandra Oh (og/eller eventuelt bare hendes hårpragt).

Læs også: Netflix elsker konkurrentens ‘Killing Eve’ så højt, at de gør reklame for den

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af