Traileren er landet: Se Leonardo DiCaprio og Brad Pitt på slap line i Quentin Tarantinos ‘Once Upon a Time in Hollywood’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er altid en begivenhed, når Quentin Tarantino er på vej med en ny film, men forventningerne til hans niende af slagsen er alligevel været sjældent høje. Ikke mindst fordi ingen ringere end Leonardo DiCaprio og Brad Pitt indtager hovedrollerne som en afdanket tv-stjerne og hans stuntdouble i Hollywood anno 1969.

Nu får vi endelig, endelig, endelig et nærmere blik på, hvad Tarantino har fundet på denne gang, og der er dømt Hollywood-pastiche til den helt store guldmedalje i filmens allerførste trailer. Vi ser DiCaprio og Pitt på slap line i deres første samarbejde nogensinde, mens filmens antageligt største kvindelige rolle, Margot Robbie, må nøjes med lidt dansekoreograf og swimmingpoolopstigning. Robbie spiller skuespilleren Sharon Tate, der var blandt de myrdede i Manson-kultens tragiske -rovmord i Roman Polanskis hus, som også fylder i filmen. Det skal blive spændende at se, hvordan Tarantino integrerer de seriøse virkelige begivenheder i den muntertkomiske tone, som første trailer bærer præg af.

I traileren får vi også en god forsmag på filmens udgave af Bruce Lee, spillet af Mike Moh, mens rollebesætningen desuden består af folk som nyligt afdøde Luke Perry, Al Pacino, Tim Roth, Emile Hirsch, Damien Lewis, Margaret Qualley, Kurt Russel, Lena Dunham, Dakota Fanning, Timothy Olyphant, Scoot McNairy, James Marsden, Bruce Dern og Michael Madsen.

‘Once Upon a Time in Hollywood’ får amerikansk premiere i juli og forhåbentligt dansk premiere nogensinde samtidig. Inden da forlyder stærke rygter om, at filmen får verdenspremiere på Cannes-festivalen i maj – præcis 25 år efter at ‘Pulp Fiction’ fik verdenspremiere samme sted, hvor den siden vandt Guldpalmen.

Læs også: De 30 mest ventede film i 2019

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af