’Grease’-prequel ’Summer Loving’ under udvikling

’Grease’-prequel ’Summer Loving’ under udvikling

Er du en af dem, der har ligget søvnløs ved tanken om, om det var »love at first sight«? Eller vender og drejer du dig, fordi du ikke ved, om Sandy lod Danny ’bad boy’ Zuko »get friendly down in the sand«? Eller vil du bare gerne have, de to turtelduer én gang for alle fortæller mere – »like, does he have a car?«.

Dine bønner er blevet hørt. Det er nemlig ifølge Deadline blevet bekræftet, at der er en prequel til musicalklassikeren ’Grease’ fra 1978 på vej. John August, der senest har skrevet manuskriptet til live action-versionen af ’Aladdin’, er i fuld gang med at forfatte historien om romancen mellem Danny Zuko og Sandy Olsson.

Filmen skal (ifølge Deadline) tage udgangspunkt i romancen, som den udfoldede sig i den magiske sommerferie, inden de to kærlighedsramte teenagere atter pludseligt mødtes på Rydell High School. Således kan vi nu endelig få svaret på, om romancen var lige så uskyldig, som Sandy erindrer den i sangen ’Summer Nights’ – og om de rent faktisk føjtede helt til klokken ti om aftenen.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af