HBO deler første trailer til den Drake-producerede teen-dramaserie ’Euphoria’

HBO deler første trailer til den Drake-producerede teen-dramaserie ’Euphoria’
Zendaya indtager hovedrollen i 'Euphoria'. (Foto: Amy Sussman/Getty Images)

Det føles måske ikke helt sådan, men der er altså en tid efter ’Game of Thrones’ – og der er heldigvis masser af stærke serier i pipelinen, der kan agere plaster på såret, når flagskibsserien takker af på HBO. En af de kommende serier er high school-dramaserien ’Euphoria’, der netop har fået sin første, lille trailer.

’Euphoria’ har sanger og musiker Zendaya i hovedrollen som en high school-studerende, der forsøger at navigere gennem teenagelivet med alt, det indebærer af kærlighed og venskab til identitetskriser, sex, stoffer og sociale medier.

Zendaya får selskab af en række mindst lige så identitetsforvirrede unge, der spilles af blandt andre Maude Apatow, Storm Reid, Eric Dane, Sydney Sweeney.

’Euphoria’ er baseret på en israelsk serie af samme titel. Den amerikanske version er skrevet af Sam Levinson, der blandt andet instruerede 2018-thrilleren ’Assassination Nation’. På produktionssiden finder vi ingen ringere end Drake øverst på listen, der desuden gæstes af blandt andre Future the Prince.

’Euphoria’ rammer HBO Nordic den 17. juni.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af