Jamie Bell er nynazist i første trailer til det nervepirrende drama ‘Skin’

Jamie Bell (‘Billy Elliot’) går Edward Nortons ikoniske præstation i ‘American History X’ i bedene med en lignende rolle som racistisk skinhead i ‘Skin’.

Filmen er baseret på Guy Nattivs kortfilm af samme navn, der tidligere på året vandt en Oscar, og fortæller historien om virkelighedens Bryon Widner, som går fra at være nynazist til at arbejde som informant for politiet.

Bell har i de seneste år markeret sig med meget forskellige roller, blandt andet som sadist i Lars von Triers ‘Nymphomaniac’ og The Thing i det kuldsejlende ‘Fantastic Four’-remake. Han modtog en BAFTA-nominering sidste år for sin rolle over for Annette Bening i ‘Film Stars Don’t Die in Liverpool’ og ‘Skin’ kunne meget vel føre til yderligere prishæder.

Over for Bell ser man blandt andre Danielle MacDonald, som fik sit gennembrud med ‘Patti Cake$’, i rollen som Widners kæreste, der overbeviser ham om at droppe livet som racist. På rollelisten finder man desuden Oscar-nominerede Vera Farmiga (‘Up in the Air’), Mike Colter (‘Luke Cage’) og Bill Camp (‘The Night Of’).

‘Skin’ har fået en god modtagelse på festivaler rundt omkring i verden og nyder lige nu en Rotten Tomatoes score på 100 procent. Vores udsendte på Berlin Film Festival kaldte filmen »en barsk, men også opløftende fortælling om at bekæmpe had med kærlighed, om nye chancer og om skyld og syndsforladelse – men også om spørgsmålet om, hvorvidt nogle handlinger er utilgivelige«.

Dansk premiere er endnu ikke fastlagt.

Læs også: En skinhead kan slette sine tatoveringer, men ikke sine handlinger

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af