Endnu en ‘John Wick’-film på vej – og premieredatoen er allerede afsløret

Endnu en ‘John Wick’-film på vej – og premieredatoen er allerede afsløret
Keanu Reeves i 'John Wick: Chapter 2'.

Da den første ‘John Wick’ film fik premiere i 2014 lå det ikke umiddelbart i kortene, at Keanu Reeves ulasteligt klædte lejemorder ligefrem ville afføde en af de mest succesfulde actionfranchises i nyere tid.

Men her står vi så, fem år senere, mens ‘John Wick 3’ spinder imponerende boxoffice-guld, og nu 54-årige (hvem skulle tro det) Reeves roses i varme vendinger af filmkritikere fra Soundvenue til Seattle. Og der er meget mere Wick på vej.

En fjerde film blev bekræftet i går via ‘tekstbesked’ på samme vis, som den tredje film i sin tid blev promoveret af en plakat, der opfordrede fans til at sms’e et særligt nummer, hvorefter en besked med en teasertrailer kom retur. Der er endnu intet nyt om plot, instruktør eller det øvrige cast, men det har produktionen heldigvis også god tid til at finde ud af…

… for det nye ‘John Wick’ eventyr lander nemlig først i biograferne den 21. maj 2021.

Anmeldelse: ‘John Wick 3: Parabellum’: Ultravoldelig actionballet cementerer Keanu Reeves som en af tidens største actionhelte

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af