Teenage-traumer, sex, stoffer og Zendaya – ny trailer til Drake-producerede HBO-serie ’Euphoria’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den Drake-producerede teenage-dramaserie ’Euphoria’ er på trapperne med popsangerinden Zendaya i hovedrollen. Første forsmag landede i sidste måned, men nu har en lidt mere fyldestgørende en af slagsen ramt nettet.

I den nye trailer følger vi Zendaya, der forsøger at navigere i et hardcore high school-miljø, hvor kriser, der kredser om identitet, seksualitet, stoffer, kærlighed og venskaber, kradser.

Vi ser blandt andet Zendaya knytte intense bånd til en pink-blond pige fra skolen samt deltage i følelsesladede afvænningsmøder, mens hendes stemme høres over klippene: »If I could be a different person, I would«. En følelse, man hurtigt forestiller sig, at de fleste af seriens plagede high school-studerende med al sandsynlighed bokser med.

Foruden Zendaya rummer rollelisten navne som Storm Reid, Mauda Apatow, Algee Smith og Eric Dane. ’Euphoria’ får premiere den 16. juni.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af