Janelle Monáe skal spille hovedrollen i ‘Homecoming’ sæson 2

Janelle Monáe skal spille hovedrollen i ‘Homecoming’ sæson 2
Janelle Monáe. (Foto: Leon Bennett/Getty Images)

Konspirationsserien ‘Homecoming‘ var en af sidste års bedste serier med sine virtuose kamerature og selveste Julia Roberts i hovedrollen. Og den succesfulde Amazon-serie blev selvfølgelig forlænget med en sæson 2, omend Roberts meddelte, at hun ikke ville vende tilbage i hovedrollen.

Nu er afløseren fundet, og valget er landet på Janelle Monáe, der, ved siden af sin glimrende musikkarriere, i øjeblikket gør stort indtog på film- og tvfronten med roller i blandt andet ‘Moonlight’, ‘Hidden Figures’ og Disneys kommende ‘Lady og vagabonden’-remake.

I første sæson af ‘Homecoming’ døjede Roberts’ karakter med et alvorligt hukommelsestab – og noget lignende sker for Monáes karakter. Ifølge Deadline spiller hun en kvinde, der leder efter svar omkring sin egen identitet, da hun vågner op muttersalene i en kano.

Det er endnu uvist, hvem der indtager instruktørstolen på anden sæson. En stor del af successen fra første sæson skyldtes Sam Esmails overlegne visuelle stil, men han vender beklageligvis ikke tilbage, da han er travlt beskæftiget med sidste sæson af sin tech-thriller ‘Mr. Robot’.

Læs også: Anmeldelse ‘Homecoming’ sæson 1 – et af årets bedste serie-binges

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af