’Joker’-instruktør er allerede klar på toer: »Vi kunne finde på noget rigtig fedt«

’Joker’-instruktør er allerede klar på toer: »Vi kunne finde på noget rigtig fedt«
Joaquin Phoenix i 'Joker'.

Todd Phillips’ ventede ’Joker’ med Joaquin Phoenix i titelrollen får først premiere til oktober. Ikke desto mindre er der allerede nu snak om en mulig toer. Instruktøren, som tidligere mest har gebærdet sig inden for komediegenren (’The Hangover’-trilogien), har udtalt sig til TotalFilm om en eventuel efterfølger:

»Én ting vil jeg sige jer: Jeg ville lave hvad som helst med Joaquin Phoenix, enhver af ugens dage. Der er ingen som ham. Hvis han er villig til at gøre det, hvis folk tager ind og ser denne film (’Joker’, red.), og Warner kommer til os og siger: ’Ved I hvad? Hvis I kan komme op med noget…’. Jeg tror, han (Joaquin Phoenix, red.) og jeg kunne finde på noget rigtig fedt«.

’Joker’ får verdenspremiere i næste uge på dette års Venedig Film Festival, tilmed i hovedkonkurrencen. Det indikerer, at der ikke bare er tale om gennemsnitlig superheltetjubang. Ligeledes er der allerede tale om, at Joaquin Phoenix kan være på vej mod sin fjerde Oscar-nominering for sit portræt af den psykopatiske klovn.

Snakken går også på, hvorvidt filmen er en del af et større DC-univers. Det kunne åbne op for muligheden for, at Joaquin Phoenix’ Joker kunne møde Robert Pattinsons Batman i en eventuelt kommende film. Men det er altså endnu uvist.

’Joker’ får premiere 3. oktober.

Læs også: Et alt for tidligt kig i krystalkuglen: Er en af disse 10 film den kommende Oscar-vinder?

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af