Traileren til Netflix’ nye miniserie ’Green Frontier’ er barbarisk og gudesmuk

Netflix’ kommende ’Green Frontier’ (originaltitel: ’Frontera Verde’) er en spansksproget miniserie skabt af den colombianske instruktør, Ciro Guerra, som i 2015 fik filmverdens opmærksomhed med sin Oscar-nominerede ’Slangens favntag’. Han stod også bag sidste års smukke gangsterfilm ’Trækfugle’, som vi her på siden tildelte fem stjerner.

’Green Frontier’ markerer Guerras debut i serieformatet, og det skal blive spændende at se, om hans lyriske, billedbårne filmsprog kan overføres til skærmen, hvor plotafviklingen som regel er alfa omega. Omdrejningspunktet i ’Green Frontier’ er den unge detektiv, Helena (Juana del Río), der kastes ud i opklaringen af en række bestialske kvindemord i den sydamerikanske regnskov på grænsen mellem Brasilien og Colombia. Ud fra traileren ser det ud til, at vi kan forvente os en skræmmende, poetisk og frem for alt smuk fotograferet detektivfortælling.

Den otte afsnit lange serie er den første colombiansk producerede Netflix-titel og kan ses som en indikator for Netflix’ stigende fokus på indhold fra Latinamerika. ’Green Frontier’ er co-produceret af produktionsselskabet Dynamo, som stod bag de første tre sæsoner af ’Narcos’. Den kan ses på Netflix fra 16. august.

Læs også: Interview – Ciro Guerra fortæller den sande colombianske narkohistorie bag Hollywoods glorificerede gangstere

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af