Apple afslører dato og pris på deres nye streamingtjeneste – overhaler Disney indenom

Apple afslører dato og pris på deres nye streamingtjeneste – overhaler Disney indenom
Steve Carrell, Reese Witherspoon og Jennifer Aniston under en Apple-lancering tidligere på året, hvor de præsenterede deres kommende serie, 'The Morning Show'. (Foto: Michael Short/Getty Images))

Apple kaster sig ind i streamingkampen med deres nye tjeneste Apple TV+, og ved en præsentation i aftes dansk tid kom techgiganten med de første konkrete oplysninger om, hvornår det nye tiltag går i luften.

Apple TV+ lanceres 1. november i over 100 lande og kommer til at koste 39 kroner om måneden – med et års gratis abonnement, hvis man køber et nyt Apple-produkt. Tjenesten tilgås via appen Apple TV og vil udelukkende bestå af originale produktioner. Blandt de første serier, man kommer til at møde på tjenesten. er ‘See’ med Jason Momoa, ‘The Morning Show’ med Reese Witherspoon, Steve Carell og Jennifer Aniston, rumserien ‘For All Mankind’ og den historiske komedieserie ‘Dickinson’ med Hailee Steinfeld og Jane Krakowski.

Længere ude i fremtiden venter også nye produktioner fra Damien Chazelle (‘La La Land’), M. Night Shyamalan (‘Den sjette sans’) og med Brie Larson samt Steven Spielbergs serie ‘Amazing Stories’.

Med Apples indtog oprustes streamingkrigen betragteligt. Også i november venter lanceringen af Disneys streamingtjeneste Disney+ – nærmere bestemt 12. november i USA (den europæiske lancering ved man endnu intet om). Det virker overlagt, at Apple akkurat har overhalet indenom.

Læs også: Første trailer til Disney+-serien ‘The Mandalorian’ lover skuddueller i massevis

 

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af