Michael B. Jordan er far til en lille dreng med superheltekræfter i første trailer til Netflix-serien ’Raising Dion’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Dion er en helt særlig lille dreng. Ikke kun fordi han er overmåde kær – men fordi det viser sig, han besidder overnaturlige superheltekræfter. Således lyder udgangspunktet for den nye sci fi-serie ’Raising Dion’, der er på vej til Netflix.

Michael B. Jordan spiller først og fremmest rollen som executive producer bag serien. I selve serien har han derfor også taget den producer-kyndige beslutning at dukke op i en mindre rolle som Dions far, der dør i begyndelsen og efterlader moren Nicole (spillet af Alisha Wainwright) alene med den otteårige Dion (spillet af unge Ja’Siah Young).

Serien handler således om, hvordan Nicole må passe på sin søn, hvis overnaturlige kræfter kommer offentligheden for øje, og som onde magthavere vil gøre deres ypperste for at udnytte. Nicole får hjælp af farens bedste ven, Pat (Jason Ritter), mens de to forsøger at finde roden til den lille Dions superkræfter.

’Raising Dion’ er baseret på tegneserien af samme navn skabt af Dennis Liu. Serien lander på Netflix den 4. oktober.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af