Cardi B lander rolle i ’Fast & Furious 9’ – Vin Diesel deler video fra settet

Cardi B lander rolle i ’Fast & Furious 9’ – Vin Diesel deler video fra settet
Cardi B. (Foto: Steven Ferdman/Getty Images)

Cardi B har netop debuteret på det store lærred som hårdkogt eks-stripper i komediedramaet ’Hustlers’, som får dansk premiere i morgen. En debut, der lader til at have givet den gode Cardi blod på tanden, når det kommer til skuespillet.

Cardi har nemlig tilsyneladende landet en mindre rolle i ’Fast & Furious 9’. I en ny video på Vin Diesels Instagram ser vi de to stjerner på 86. dag på settet – trætte og udmattede, men glade.

»Jeg er træt, men jeg kan ikke vente«, lyder det fra Cardi i videoen. »I ain’t gonna front: Jeg tror, denne her kommer til at blive den bedste«.

Justin Lin er tilbage i instruktørstolen til den niende etape af ’Fast & Furious’, der desuden lover et gensyn med (foruden Diesel) Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris ‘Ludacris’ Bridges, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel, Helen Mirren og Charlize Theron. Cardi får blandt andet selskab af John Cena blandt de nye tilføjede på rollelisten.

‘Fast & Furious 9’ planlægges at få dansk premiere 20. maj 2020.

Denne uge i Soundvenues streaming-podcast: ’Watchmen’ og Cardi B i ’Rythm and Flow’

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Last day in the UK! Pa mi Gente… #Fast92020 #Fatherhood

Et opslag delt af Vin Diesel (@vindiesel) den

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af