Netflix annoncerer ’Stranger Things’ sæson 4 med mystisk teaser

Netflix annoncerer ’Stranger Things’ sæson 4 med mystisk teaser
Millie Bobby Brown som Eleven i 'Stranger Things' sæson 3.

Netflix har officielt fornyet ’Stranger Things’ med en fjerde sæson. Annonceringen af den næste etape af The Duffer Brothers’ successerie landede i går med en lille dyster teaser, der lader os vide, at vi er langt fra færdige med mysterierne i The Upside Down.

»We’re not in Hawkins anymore«, afslører teaseren til tonerne af det stemningsfulde ’Stranger Things’-tema – denne gang akkompagneret af et både tikkende og bimlende ur.

Trods teaserens ganske korte (og ikke umiddelbart særligt informerende) format har den straks skabt konspirationsteorier en masse i den dedikerede fanbase. Vi befinder os tilsyneladende i The Upside Downs mørke igen, men der er et lille lys, der kommer fra en hytte i baggrunden, som i løbet af teaseren slukkes. Spørgsmålet er så: Hvem befinder sig i The Upside Down? Hvem slukker lyset?

Ekstrascenen i slutningen af sæson tre (tilbage med dig på streamingbænken, hvis du ikke er klar til en spoiler) indikerede kraftigt, at den gode Hoppers heltedød måske nok i virkeligheden mundede ud i en tur til et russisk fængsel. Og hvis vi, som teaseren lader os fortælle, ikke er i Hawkins længere, betyder det så, at vi skal på Hopper-visit til Rusland? Eller er det mon i virkeligheden Hopper, der er i The Upside Down og slukker lyset i sin egen hytte?

Spørgsmålene er mange, spekulationerne endnu flere. Men nu ved vi i hvert fald så meget som, at vi forhåbentlig kan se frem til et svar eller to i sæson fire.

Læs også: De 7 største chok i ’Stranger Things’ sæson 3 – og hvad de betyder for sæson 4

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af