’Stranger Things’ sætter seerrekord hos Netflix ifølge sjælden ny rapport

’Stranger Things’ sætter seerrekord hos Netflix ifølge sjælden ny rapport

I begyndelsen af måneden meddelte Netflix, at ’Stranger Things’ er blevet fornyet med en fjerde sæson. En beslutning, man ikke kan andet end at forstå, når man kaster et blik på de tal, Netflix netop har offentliggjort: Sæson tre af Duffer-brødrenes nostalgiske sci-fi-perle er nemlig gået hen og blevet Netflix’ mest sete originalserie nogensinde.

Rekorden blev offentliggjort i streaminggigantens nye kvartalsrapport, der giver et sjældent indblik i tjenestens seersucceser. Rapporten meddeler, at sæsonen genererede flere end 64 millioner visninger i de første fire uger efter dens premiere den 4. juli. På under en uge havde 40,7 millioner brugere set serien, mens 18 millioner husstande havde færdiggjort den otte episoder lange sæson i løbet af få dage.

En visning tæller ifølge Netflix som en husstand, der ser mindst 70 procent af et afsnit af en serie eller en film.

Netflix meddeler i samme rapport, at de nu har 158 millioner brugere i alt. Et tal, der det sidste kvartal steg med hele 6,8 millioner brugere, hvoriblandt man helt oplagt må tænke, der figurerer et par (eller seks millioner) Eleven-fans.

Rapporten inkluderer endvidere seertal på flere af streamingtjenestens successerier, heriblandt ’Unbelievable’, der på fire uger scorede 32 millioner seere. Hvad der til gengæld er iøjnefaldende, er fraværet af tallene for finalesæsonen af ’Orange is the New Black’, der ellers tidligere har været en af tjenestens flagskibsserier, hvilket må skyldes, at fængselssagaen er faldet en kende i kurs, idet rapporten er skrevet med fokus på hit-historierne.

Læs også: Netflix annoncerer ’Stranger Things’ sæson 4 med mystisk teaser

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af