Adam Price står bag ny nordisk Netflix-serie med flere ‘Skam’-skuespillere – se første teaser til ’Ragnarok’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Netflix er i front blandt de amerikanske streamingtjenester, når det kommer til originalt internationalt indhold. Nu giver de sig i kast med den dansk-norsk-producerede ’Ragnarok’, hvor første korte teaser netop er udkommet.

Streaminggiganten beskriver selv ‘Ragnorok’ som et coming of age-drama inspireret af den nordiske mytologi. Serien udspiller sig i den lille norske by Edda og handler om en gruppe unge mennesker og deres oplevelser i en verden plaget af dramatiske vejrforandringer. Er der mon et nyt ragnarok på vej? Og hvem kan I så fald hjælpe med at redde jorden fra den totale undergang?

Danmarks egen serieguru Adam Price (’Borgen’, Herrens veje) er krediteret som forfatter, skaber og executive producer. De seks afsnit er instrueret af danske Mogens Hagedorn, som tidligere har instrueret afsnit til en lang række danske tv-serier samt spillefilmene ’Vølvens forbandelse’ og ’Lærkevej – til døden os skiller’.

Castet er norsk og består blandt andet af en række skuespillere kendt fra ’Skam’, deriblandt David Stakston, Herman Tømmeraas og Theresa Frostad Eggesbø.

’Ragnarok’ lander på Netflix 31. januar.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af