’Curb Your Enthusiasm’ vender tilbage til januar

’Curb Your Enthusiasm’ vender tilbage til januar
Larry David og Jeff Garlin (Foto: Instagram (Jeff Garlin))

»Curb vender tilbage til januar,« lød en melding i går aftes i selskab af et billede af to sure mænd. Meldingen kom fra Jeff Garlin, og hans sure sidekick er naturligvis ingen ringere end seriens mastermind: Larry David. De to herrer vender således tilbage i hovedrollerne i ’Curb Your Enthusiasm’ i det, der bliver den tiende sæson af den lovpriste HBO-serie.

Annonceringen er endnu ikke blevet fulgt op af en specifik premieredato, men det er trods alt betryggende at få bekræftet, at den næste sæson er på trapperne, når man husker den fem år lange pause, der gik mellem ottende og niende sæson. Sidstnævnte fik premiere i 2017.

Tidligere på året kårede vi ’Curb Your Enthusiasm’ som en af de 25 bedste serier på HBO Nordic, mens den løb med førstepladsen over HBO’s bedste komedieserier gennem tiden.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Curb comes back in January. Until then my @netflixisajoke comedy special starts streaming on November 12 #ihopethatyoudigit

Et opslag delt af Jeff Garlin (@jeffgarlin) den

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af