Claes Bang viser hugtænder i ny teaser til Netflix-miniserien ‘Dracula’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Claes Bang er blevet en efterspurgt skuespiller i udlandet, siden hans fænomenale præstation i Ruben Östlunds Guldpalme-vinder ‘The Square‘. Tidligere på året kunne man opleve ham i en vigtig birolle i femte sæson af ‘The Affair’, men højdepunktet i hans seriegennembrud ser ud til at blive titelrollen som verdens mest berygtede vampyr, Grev Dracula.

Den nye teaser for miniserien ‘Dracula’, der er en ko-produktion mellem BBC og Netflix fra bagmændene bag kæmpehittet ‘Sherlock’, går all in på uhygge med skingre strygere og levende døde. Og så fremviser Claes Bang sine frygtindgydende hugtænder.

I vores store interview fra august med den danske skuespiller fortæller han blandt andet om arbejdet på serien, der var et skridt ud af hans comfort zone.

‘Dracula’ får dansk premiere på Netflix den 4. januar 2020 og består af tre afsnit á spillefilmlængde.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af