Soundvenue Forpremiere: Den kontroversielle crowdpleaser ’Jojo Rabbit’

Soundvenue Forpremiere: Den kontroversielle crowdpleaser ’Jojo Rabbit’

Det er sjældent, at en film både er en vaskeægte crowdpleaser og dybt kontroversiel. Men det gælder en af årets store Oscar-kandidater, den sorte komedie ’Jojo Rabbit’, som vi er glade for nu at kunne invitere til forpremiere på tirsdag den 7. januar i Empire Bio (køb billet her).

Bag filmen står den geniale newzealænder Taika Waititi (’What We Do in the Shadows’, ‘Thor: Ragnarok’), hvis nye fortælling udspiller sig i slutningen af Anden Verdenskrig. Her følger vi 10-årige Jojo, der netop er blevet stolt medlem af Hitler Jugend og opmuntres i den fascistiske ideologi af sin usynlige ven Adolf, spillet af Waititi selv i en brillant overkarikeret Hitler-imitation. Problemet er bare, at Jojos mor (Scarlett Johansson) skjuler en jødisk pige (Thomasin McKenzie), som ikke just lever op til det monstrøse skræmmebillede, den tyske propaganda har mejslet i Jojos hoved.

’Jojo Rabbit’ kombinerer jødehad med komedie og bevægende kærlighed, men som Time Magazines Stephanie Zacharek skrev i sin anmeldelse, er det »Waititis evne til at balancere uangribeligt goofy øjeblikke med en anerkendelse af de virkelige rædsler, der gør filmen exceptionel«.

’Jojo Rabbit’ vandt publikumsprisen på Toronto-festivalen, hvilket ofte er en indikator for senere Oscar-succes.

KØB BILLET HER – OG TILMELD FACEBOOK-EVENT HER.

’Jojo Rabbit’
Tirsdag den 7. januar
Kl. 19.30 i Empire Bio i København

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af