Soundvenue Forpremiere: ‘The Lighthouse’ med Robert Pattinson og Willem Dafoe i delirisk magtkamp

Soundvenue Forpremiere: ‘The Lighthouse’ med Robert Pattinson og Willem Dafoe i delirisk magtkamp
Willem Dafoe og Robert Pattinson i 'The Lighthouse'.

Skulle der efterhånden være nogen tvivl om, at Robert Pattinson er brudt ud af ’Twilight’-skyggen, er ’The Lighthouse’ filmen, der får én til at glemme alt om hede vampyrkys.

Pattinson går hele linen ud i rollen som den nyankomne assistent til Willem Dafoes fyrtårnsbestyrer på en stormfuld yderpost i Maine i starten af 1900-tallet. Han spiller med en totalt uforfængelig, dyrisk vildskab, og han har sågar fortalt, at han var sanseløst beruset under store dele af optagelserne.

’The Lighthouse’ fik et par enkelte, komplet udsolgte festivalvisninger i Danmark i 2019, og vi er glade for at give endnu flere mulighed for at se filmen i god tid før den officielle premiere, når vi inviterer til forpremiere 14. januar i Empire Bio.

’The Lighthouse’ er horror, kammerspil og komedie i ét, og magtkampen mellem den erfarne gnavpot og hans nye aspirant tager konstant overraskende drejninger. Det er ømt, komisk, mystisk og sine steder pænt uhyggeligt. Instruktør Robert Eggers (’The Witch’) står simpelthen bag en film, der ikke ligner nogen andre.

KØB BILLET HER – OG TILMELD FACEBOOK-EVENT HER.

‘The Lighthouse’
Den 14. januar 19.30
Empire Bio i København

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af