Woody Harrelson og Justin Theroux er Watergate-bagmænd i kommende HBO-serie

Woody Harrelson og Justin Theroux er Watergate-bagmænd i kommende HBO-serie
Woody Harelson. (Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Fans af såvel det politiske spil som et godt kup kan glæde sig til HBO’s kommende serie, der handler om de to mænd, der tilrettelagde Watergate-skandalen, der udspillede sig under Richard Nixons præsidentperiode i 1972 og i sidste ende førte til hans afgang.

De to mænd E. Howard Hunt og G. Gordon Liddy spilles af ingen ringere end Woody Harelson og Justin Theroux. De har begge medvirket i forrygende serier for HBO, henholdsvis ’True Detective’ og ’The Leftovers’. Watergate-fortællingen bliver en miniserie, der altså kun fortælles over en enkelt sæson.

Serien, der har titlen ’The White House Plumbers’, handler om, hvordan den politiske sabotage, der gik ud på at plante optageudstyr i demokraternes partilokaler, endte med at give bagslag. Den er baseret delvist på offentlige dokumenter og bogen ’Integrity’ af Egil ’Bud’ Krogh og Matthew Krogh.

Seriens skabere er Peter Huyck og Peter Gregory, der før har produceret den politiske satireserie ’Veep’.

Watergate er omdrejningspunktet for den legendariske graverfilm ’All the President’s Men’, hvor Dustin Hoffman og Robert Redford spiller journalisterne Carl Bernstein og Bob Woodward, der gravede historien frem for The Washington Post.

Det er dog med omvendt fortegn i den kommende fortælling, der har skurkene i fokus i stedet. Watergate har fået fornyet opmærksomhed de seneste år i forbindelse med den populære podcastserie ’Slow Burn’, produceret af magasinet Slate, der fortalte historien om den politiske skandale i første sæson.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af