Malou Reymann og hendes far Helene ser ‘En helt almindelig familie’ sammen for første gang – se videoen

Malou Reymann og hendes far Helene ser ‘En helt almindelig familie’ sammen for første gang – se videoen
Malou og Helene Reymann ser 'En helt almindelig familie', der bygger på deres fælles historie.

Malou Reymanns debutfilm som instruktør, ‘En helt almindelig familie’, handler om 11-årige Emma, hvis verden vendes på hovedet, da hendes far Thomas springer ud som kvinden Agnete.

Historien er baseret på Reymanns egen barndom, hvor hendes far en dag fortalte, at hun var transkønnet. I filmen spilles faren af Mikkel Boe Følsgaard, mens den virkelige far – Helene – i dag bor i Paris.

Og hun var tydeligt berørt, da hun så filmen første gang. I videoen nedenfor ser man Malou og Helene opleve ‘En helt almindelig familie’ og trækker parallellerne til, hvordan den tumultariske tid var for dem dengang.

En fin opvarmning til vores forpremiere på ‘En helt almindelig familie’, som vi præsenterer sammen med Winter Pride, den 18. februar i Empire Bio, hvor både Malou og Helene Reymann lægger vejen forbi efter filmen til en Q&A om både deres egen historie og arbejdet med filmen.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af