‘The Crown’ slutter med sæson fem – Olivia Colmans afløser er fundet

‘The Crown’ slutter med sæson fem – Olivia Colmans afløser er fundet
Olivia Colman i 'The Crown'.
STREAMING TOGETHER

‘The Crown’ er blevet Netflix’ helt store prestigeprojekt efter tre vellykkede sæsoner, der angiveligt har været verdens dyreste at producere. Men nu har serieskaberen Peter Morgan udmeldt, at periodedramaet om det britiske kongehus, der sidste år havde premiere på sin tredje sæson, slutter tidligere end forventet.

Morgan udtaler i en pressemeddelelse, at serien kommer til at slutte med sæson fem, hvilket altså er én sæson tidligere end oprindeligt planlagt.

»Oprindeligt havde jeg forestillet mig, at ‘The Crown’ skulle løbe over seks sæsoner, men nu hvor vi er begyndt at arbejde på historierne til sæson fem, blev det klart for mig, at det var det perfekte tidspunkt at stoppe på«, siger Morgan.

Han bekræfter desuden, at det bliver Oscar-nominerede Imelda Staunton, der skal tage faklen op efter Olivia Colman, som spiller dronning Elisabeth II for sidste gang i den kommende sæson fire, og føre seeren ind i det 21. århundrede.

Staunton er en af Englands mest velrespekterede skuespillere og er blandt andet kendt for rollen som Dolora Nidkjær i ‘Harry Potter’-serien, mens hun også har medvirket i adskillige Mike Leigh-film, blandt andet ‘Vera Drakes hemmelighed’ for hvilken hun modtog en Oscar-nominering.

Netflix har endnu ikke offentliggjort premieredato for sæson fire og fem af ‘The Crown’.

 

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af